Forlaget

Forlaget Ella udgiver bøger inden for emnerne sundhed, velvære og trivsel. Forlagets udgiver dels fagbøger for professionelle sundhedspersoner som læger, sygeplejersker og psykologer, dels selvhjælpsbøger, der henvender sig til mennesker med og uden sygdom. Forlaget har fokus på det hele menneske og det glade liv.

Forlaget Ella har ikke alene fokus på læserne, men også på forfatterne tilknyttet forlaget. Vi tror på, at glæden, trivslen og sundheden skal findes indadtil blandt forfatterne og alle, der arbejder for forlaget, for disse værdier kan mærkes udadtil. Forfatterne vil blive behandlet ærligt og kærligt – det er en ærlighed og kærlighed, der vil genfindes i udgivelserne fra Forlaget Ella.

Bogideer – har du en bog i maven?

Du er altid velkommen til at kontakte Forlaget Ella, hvis du har en god idé til en bog inden for forlagets emneområder, eller hvis du allerede er gået i gang med et manuskript og nu har brug for en vurdering af mulighederne for udgivelse i Forlaget Ella. Forlaget får en del uopfordrede henvendelser og svarer alle efter en seriøs vurdering.

Du kan kontakte forlaget ved at sende en e-mail til info@forlaget-ella.dk. Du bedes beskrive din bogidé og skrive lidt om dig selv, herunder din personlige og professionelle baggrund. Du behøver ikke at indsende et helt manuskript, men må meget gerne sende et prøvekapitel eller to.

Din henvendelse vil blive bekræftet, og du vil få et skønnet tidspunkt for, hvornår du kan forvente svar på din henvendelse. Selvom det langt fra er alle bogidéer og manuskripter, der kan honoreres med en forlagsaftale, dvs. udgivelse, så ser forlaget frem til at modtage en mail fra dig.

Kontakt

Forlaget Ella ApS
Ordrupvej 74A
2920 Charlottenlund

e-mail: info@forlaget-ella.dk
Telefon: 2211 6997